A kurzusokat az aktuális járványügyi rendszabályok maximális figyelembevételével tartjuk!

Ha túl van a három legfontosabb információn (hol és mikor lehet táncolni, valamint kik oktatnak?), nézzünk egy fontos újabb szempontot!

Mindezt a kiváló lehetőséget mennyiért veheti igénybe?

 

ÁRAINK

 

A páros táncokat tartalmazó kurzusok árai a következők.

A nem páros táncstílusok, illetve a gyermekfoglalkozások esetében nem ezek az árak érvényesek! Kérem egyeztessenek az adott táncmesterrel, oktatóval!

 

BÉRLETEK:

 

Egy 8 alkalmas, heti egyszeri 60 perces felnőtt kurzus bérletének az ára 20.000,- Ft/fő (társastánc, rock'n'roll, salsa)

Egy 8 alkalmas, heti egyszeri 75 perces felnőtt kurzus bérletének az áráról (argentin tangó) kérem érdeklődjenek a tanfolyam vezetőitől!

 

A bérlet vásárlása előtt lehetőség van a kurzus első alkalmán, hogy óradíj befizetése mellett kipróbálja az adott táncstílust. Amennyiben az óra után a bérlet vásárlása mellett dönt, akkor ezt az összeget beszámítjuk a bérlet árába.


Bérletet venni sokkal kedvezőbb, mint óradíjjal járni.
Ha rendszeresen szeretné óráinkat látogatni, mindenképp a bérletet javasoljuk.
A nem rendszeres óralátogatás nagymértékben csökkenti a tánctanulás élvezetét és sikerélményét!
Fontos tudni, hogy bármelyik táncot csak akkor tudja könnyen és sikeresen, alaposan megtanulni, ha az órákra rendszeresen jár, egy hónapban egy alkalomnál többet nem hiányozva! Az ennél rendszertelenebb óralátogatás óhatatlanul azt vonja maga után, hogy a tánctudásban komoly hiányosságok jelentkeznek a későbbiekben, illetve a tanulás tempója jelentősen csökken. Kérünk minden tanulót, hogy csak kényelmi okokból ne hagyjon ki egyetlen órát sem!
Köszönjük!

 

ÓRADÍJAK:

 

Az órákat 3.000,- Ft/óra, 75 perces órák esetében 3.500,- Ft/alkalom, 90 perces órák esetében 4.000,- Ft/alkalom áron lehet egyenként is látogatni, de azt tudni kell, hogy ezzel a lehetőséggel tényleg csak indokolt esetben érdemes élni, ugyanis a nem rendszeres óralátogatás mind a tánctanulást, mind pedig a táncórák dinamikus haladását hátráltatja! A tanfolyamok dinamikus előrehaladása miatt nincs mód arra, hogy minden tanulót egy-egy kihagyott alkalom után felzárkóztassanak a tanárok a csoport többi tagjához, akik valamennyi órán részt vettek. A lemaradást mindig nagyobb erőfeszítés behozni a tanulónak is, másrészt pedig ezzel hátráltatja a többiek haladását. Sok előrelátható hiányzás esetében javasoljuk a magánóra keretében való felzárkózást! Erről külön lehet egyeztetni az adott táncmesterrel.
A nem rendszeres óralátogatás nagymértékben csökkenti a tánctanulás élvezetét és sikerélményét!

 

Ha még kérdése van itt elérhet minket!