Kedves Vendégeink, Nézőink!

 

2015. május 29-én egy fantasztikus koncerttel nyílt meg Budakeszin a Rathauskeller.

Az eltelt több, hét évben Budakeszi kulturális életének megkerülhetetlen színterévé vált az intézmény. Ha még nem járt nálunk és még a honlapunkat is csak most kezdi böngészni, akkor néhány mondatban hadd mutassuk be ezt a különleges kulturális teret! A pandémiaás időszakban kénytelenek voltunk zárva tartani embertársaink védelme érdekében. Nyitás után szeretettel várjuk Önöket!

 

Hétköznaponként elsősorban táncfoglalkozásokat találhatnak itt az érdeklődők minden korosztály számára (argentin tangó, salsa, rock'n'roll, flamenco, társastánc, hip-hop). A délutáni idősávban diákok részére, az esti órákban pedig a felnőttek számára nyújtunk igényes kikapcsolódási lehetőséget. Tanáraink az ország (és talán a világ) legjobb táncmesterei. De ezt ne mi mondjuk! Jöjjön el és tapasztalja meg! Az első kurzusok 2015. szeptemberben indultak, és félévente új tanfolyamokba lehet bekacsolódni. Minden információ a most böngészett honlapon is és a pince Facebook oldalán is megtalálhatók. 

 

Hétvégenként olyan kulturális események kerülnek megrendezésre, amelyek ebben az intim és exkluzív térben élvezetes kikapcsolódást nyújtanak: dzsessz- és világzenei koncertek, klasszikus zenei koncertek, irodalmi estek, filmklub, úti beszámolók, előadás-sorozatok, borkóstolások és minden olyan esemény, amit a vendégeink ide álmodnak. A terem és a kiszolgáló helységei kiválóan alkalmasak baráti összejövetelek, születésnapi partyk és egyéb közösségi alkalmak megrendezésére, technikai felszereltsége alkalmassá teszi különleges igények kielégítésére is.

 

Dalotti TiborÁraink szolidak. Célunk, hogy olyan vonzó alternatívát nyújtsunk a hozzánk betérőknek, ami miatt nem érdemes Budapestre menni, mert itt ugyanazt, vagy a még jobb minőséget megtalálja.

 

Mottónk: "Miért menne Pestre, ha Budakeszin működik az ország egyik legjobb tánciskolája?" Az elmúlt három évben ez kiegészülhet ezzel: "Nézzük meg, hogy ma mi van műsoron a Rathauskellerben! Ha ide megyünk, biztos nem csalódunk!"

 

Pillantson rá a legközelebbi programjainkra a "Programok" menüpont alatt és válassza ki az Önnek legkedvesebbet!

 

Dalotti Tibor

 

Az egész intézmény akadálymentesített és publikus szélessávú (gigabites) internetkapcsolattal rendelkezik.

 

Akadálymentes intézmény

 

Amennyiben a honlap átböngészése után kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!