Kedves Vendégeink, Nézőink!

 

2015. május 29-én egy fantasztikus koncerttel nyílt meg Budakeszin a Rathauskeller.

Az utóbbi években Budakeszi kulturális életének megkerülhetetlen színterévé vált az intézmény. Ha még nem járt nálunk és még a honlapunkat is csak most kezdi böngészni, akkor néhány mondatban hadd mutassuk be ezt a különleges kulturális teret! A pandémiaás időszakban kénytelenek voltunk zárva tartani embertársaink védelme érdekében. Nyitás után szeretettel várjuk Önöket!

 

Hétköznaponként elsősorban táncfoglalkozásokat találhatnak itt az érdeklődők minden korosztály számára (argentin tangó, salsa, rock'n'roll, flamenco, társastánc). A délutáni idősávban diákok részére, az esti órákban pedig a felnőttek számára nyújtunk igényes kikapcsolódási lehetőséget. Tanáraink az ország (és talán a világ) legjobb táncmesterei. De ezt ne mi mondjuk! Jöjjön el és tapasztalja meg! Az első kurzusok 2015. szeptemberben indultak, és félévente új tanfolyamokba lehet bekacsolódni. Minden információ a most böngészett honlapon is és a pince Facebook oldalán is megtalálhatók. 

 

Hétvégenként olyan kulturális események kerülnek megrendezésre, amelyek ebben az intim és exkluzív térben élvezetes kikapcsolódást nyújtanak: dzsessz- és világzenei koncertek, klasszikus zenei koncertek, irodalmi estek, filmklub, úti beszámolók, előadás-sorozatok, borkóstolások és minden olyan esemény, amit a vendégeink ide álmodnak. A terem és a kiszolgáló helységei kiválóan alkalmasak baráti összejövetelek, születésnapi partyk és egyéb közösségi alkalmak megrendezésére, technikai felszereltsége alkalmassá teszi különleges igények kielégítésére is.

 

Dalotti TiborÁraink szolidak. Célunk, hogy olyan vonzó alternatívát nyújtsunk a hozzánk betérőknek, ami miatt nem érdemes Budapestre menni, mert itt ugyanazt, vagy a még jobb minőséget megtalálja.

 

Mottónk: "Miért menne Pestre, ha Budakeszin működik az ország egyik legjobb tánciskolája?" Az elmúlt három évben ez kiegészülhet ezzel: "Nézzük meg, hogy ma mi van műsoron a Rathauskellerben! Ha ide megyünk, biztos nem csalódunk!"

 

Pillantson rá a legközelebbi programjainkra a "Programok" menüpont alatt és válassza ki az Önnek legkedvesebbet!

 

Dalotti Tibor

 

Az egész intézmény akadálymentesített és publikus szélessávú (gigabites) internetkapcsolattal rendelkezik.

 

Akadálymentes intézmény

 

Amennyiben a honlap átböngészése után kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!