PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK TEREMBÉRLŐK SZÁMÁRA

 

Nézze meg a naptárban, hogy a tervezett rendezvény időpont szabad-e? -------->

 

NYITÁS-ZÁRÁS: A bejárattal szemben lévő Polgármesteri Hivatal éjjel-nappal működő portáján felvehető a Rathauskeller kulcsa, majd ugyanoda adható le a rendezvény után. A bejárati ajtó zárja egyszerűen nyitható, zárásnál először a kilincset felfelé kell húzni, majd a kilincs alapállapotában kulccsal zárható az ajtó.

Rendelkezésre áll mozgássérült lift. Használatának igényét előre kérjük jelezni, mert a működtetése külön kulccsal történik és szükséges megtanítani a használatát.

VILÁGÍTÁS: A Rathauskeller közlekedő-helyiségeiben (lépcsőház, folyosó), valamint a mosdóhelyiségekben a világítás automatikusan működik, mozgásérzékelő kapcsolja fel-, és időkapcsoló kapcsolja le a lámpákat. A nagyteremben a belépőtől balra, az öltözőbe való átjáróban, a falon találhatók a lámpák kapcsolói. Három típus van. Az egyik a generál-világítás, amely nagy fényerejű LED lámpákból áll. A másik kapcsoló a falikarokat gyújtja fel, amelyek önmagukban is hangulatos fényeket adnak. A harmadik egy fényerőszabályzós kapcsoló, amely 10 darab spotlámpát vezérel. Önmagában a spotlámpák, esetleg a falikarokkal együtt, meleg hangulatot adnak a teremnek.

ÁRAMVÉTELEZÉS: A teremben sűrűn vannak dugaszolóaljzatok, sőt egy helyen USB konnektor is van, három kiállással. Viszont nagy teljesítményű lámpák, melegítőeszközök, forralók párhuzamos használata okozhat áramkimaradást.

MOSDÓK: A mosdók a folyosó végén találhatók. Az ott is elhelyezett kiírásnak megfelelően kérünk mindenkit, hogy a WC-kbe nem odavaló tárgyakat (intim betét, műanyag pohár, alsónemű, rongy, zacskó stb..) ne dobjanak, mert eldugulhat a csatorna, ami a föld alatti helyzetéből adódóan nagy kellemetlenséget tud okozni. A mozgássérült WC szükség esetén, előre egyeztetés alapján használható.

FÜST: A helyiségekben szigorúan tilos használni bármilyen füstöt adó eszközt. Amennyiben nem valós tűzeset miatt mégis beindul a vészjelzés (nagyon erős sziréna), akkor kérem szóljanak a Polgármesti Hivatal portásának, hogy mondja le a tűzoltókat, mert annak kiszállása a helyszínre százezres nagyságrendű tétel lehet. 

TEREMBERENDEZÉS: Az intézmény 12 asztalát és 80 székét bármilyen elrendezésben lehet használni, de a végén kéretik az eredeti helyére visszahelyezni. A nagyméretű mobiltükröket kérjük ne mozgassák el a helyükről!

TEREMDÍSZÍTÉS: A terem adottságaiból adódóan kizárólag könnyű súlyú díszítéseket lehet elhelyezni, a falikarok és a lámpasínek nem bírnak el terhet. Lufik, papírból készült díszítőelemek természetesen elhelyezhetők. 

KONYHA, ÉTKEZÉSEK: Az intézményben van egy kisebb konyhahelyiség, de főzési, melegítési lehetőség nincs, sajnos hűtőszekrény sincs. Javasoljuk az egyszer használatos étkészletek használatát. Minden ezzel kapcsolatos kérdést kérünk előre egyeztetni!

ZENEBERENDEZÉS: A nagyteremnek kiváló minőségű hangosítása van, amit éjjel nappal lehet használni, mivel a föld alatti helyzete miatt a hangerő nem zavar senkit. A hangberendezésre egy 3,5 mm-es jack dugóval lehet csatlakozni (nem iPhone telefonok, tabletek, laptopok, adott esetben iPhone átalakítót kérjük hozzanak), vagy Bluetooth-szal is használható. Mélyhang-sugárzó hangfalak használatát kérjük kerülni, mert annak lüktetése viszont a szellőzőberendezésen keresztül kihallatszik, és ez zavarhatja a szomszédokat.

WiFi: Az intézményben gigabites WiFi van, akár tucatnyian is nézhetnek egyszerre videókat online. Van 2,4 Ghz-es és 5 Ghz-es hálózat is. A jelszó: akikapcsolodastere.

PROJEKTOR: Igény és egyeztetés alapján használható. 

TAKARÍTÁS: A takarítás benne foglaltatik a bérleti díjban, de arra kérünk mindenkit, hogy a nagy szemetet szedje össze szemeteszsákokba, amelyeket a bejárat mellett lévő kukába helyezzen el! A rendezvény alatt takarítóeszközök rendelkezésre állnak, szükség esetén kérjük használják!

KAPCSOLAT: Az egész rendezvény alatt bármilyen probléma merül fel, kérem hívják a +36209384504-es telefonszámot! 

ÉLETKORI MEGKÖTÉSEK: Az intézményt bárki használhatja, de 18 év alattiak önállóan, kizárólag felnőtt felügyelete mellett!

LÉTSZÁMKORLÁTOK: A teremben max. 50 fő fér el viszonylag kényelmesen, de 80 főnél nagyobb létszámot kérem ne tervezzenek!

FELELŐSSÉG: A teremhasználat alatt minden felelősség a bérlőt terheli, beleértve pl. a zenehasználat bejelentését is az Artisjusnak. Kérünk mindenkit, hogy vigyázzon az intézmény állapotára, hogy legközelebb is ideális körülményeket biztosíthassunk!

A RATHAUSKELLER ELŐTTI KÜLSŐ KÖZÖSSÉGI TÉR HASZNÁLATA: A Polgármesteri Hivatal, az Egészségügyi Központ és a Rathauskeller által határolt tér az Önkormányzat magánterülete, amelynek nem rendeltetésszerű használatát kérjük elkerülni, vagyis pl. hangoskodás, italozás azon túlmenően, hogy a jószomszédi viszonyt negatívan érinti, adott esetben szabálysértésnek is minősülhet, aminek a következményét a bérlőnek feltétel nélkül vállalnia kell. Ezt elkerülendő azt javasoljuk, hogy elsősorban az épületen belül tervezzék a rendezvényüket.

Az intézményt működtető Botafogo Egyesület bankszámlaszáma: 10102093-02923303-00000006. Amennyiben ezen az úton kíván fizetni, a közleményrovatban kérem adja meg az átutaló lakcímét, cég esetén az adószámát, hogy a számlát pontosan állíthassuk ki.

Minden rendezvény előtt javasolunk egy személyes bejárást, melynek időpontja -előre egyeztetés alapján- bármikor lehet.

Kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánunk! Tudják: ez itt a "KIKAPCSOLÓDÁS TERE"! Ha jól érezték magukat, szeretettel várjuk vissza Önöket! Köszönjük, hogy minket választottak!

Online terembérlési igény bejelentés.