fbpx

Kedves Vendégeink, Nézőink!

 

2015. május 29-én egy fantasztikus koncerttel újra megnyílt Budakeszin a Rathauskeller.

Az eltelt több, mint öt évben Budakeszi kulturális életének megkerülhetetlen színterévé vált az intézmény. Ha még nem járt nálunk és még a honlapunkat is csak most kezdi böngészni, akkor néhány mondatban hadd mutassuk be ezt a különleges kulturális teret!

 

Hétköznaponként elsősorban táncfoglalkozásokat találhatnak itt az érdeklődők minden korosztály számára (argentin tangó, salsa, rock'n'roll, flamenco, társastánc, hip-hop). A délutáni idősávban diákok részére, az esti órákban pedig a felnőttek számára nyújtunk igényes kikapcsolódási lehetőséget. Tanáraink az ország (és talán a világ) legjobb táncmesterei. De ezt ne mi mondjuk! Jöjjön el és tapasztalja meg! Az első kurzusok 2015. szeptemberben indultak, és félévente új tanfolyamokba lehet bekacsolódni. Minden információ a most böngészett honlapon is és a pince Facebook oldalán is megtalálhatók. Délelőttök a gyermekeké, változatos és rendszeres foglalkozásokkal.

 

Hétvégenként olyan kulturális események kerülnek megrendezésre, amelyek ebben az intim és exkluzív térben élvezetes kikapcsolódást nyújtanak: dzsessz- és világzenei koncertek, klasszikus zenei koncertek, irodalmi estek, filmklub, úti beszámolók, előadás-sorozatok, borkóstolások és minden olyan esemény, amit a vendégeink ide álmodnak. A terem és a kiszolgáló helységei kiválóan alkalmasak baráti összejövetelek, születésnapi partyk és egyéb közösségi alkalmak megrendezésére, technikai felszereltsége alkalmassá teszi különleges igények kielégítésére is.

 

Dalotti TiborÁraink szolidak. Célunk, hogy olyan vonzó alternatívát nyújtsunk a hozzánk betérőknek, ami miatt nem érdemes Budapestre menni, mert itt ugyanazt, vagy a még jobb minőséget megtalálja.

 

Mottónk: "Miért menne Pestre, ha Budakeszin működik az ország egyik legjobb tánciskolája?" Az elmúlt három évben ez kiegészülhet ezzel: "Nézzük meg, hogy ma mi van műsoron a Rathauskellerben! Ha ide megyünk, biztos nem csalódunk!"

 

Pillantson rá a legközelebbi programjainkra a "Programok" menüpont alatt és válassza ki az Önnek legkedvesebbet!

 

Dalotti Tibor

 

Az egész intézmény akadálymentesített és publikus szélessávú internetkapcsolattal rendelkezik.

 

Akadálymentes intézmény

 

Amennyiben a honlap átböngészése után kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Programjaink naptára:

<<  <  Február 2021  >  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728

Következő eseményeink:

Keresés a honlapon:

Rathauskeller megzenésítve

Programjaink támogatója:

Toyota Mayer

Koncertjeink a YouTube-on

Rathauskeller logo:

Logo

Ki olvas minket

Oldalainkat 851 vendég és 0 tag böngészi

Go to top ?>